E 10 ituaiga o pa'u ta'avale i totonu o le granulator, ma e te le'i va'ai i le 3 mulimuli!

I totonu o le alamanuia granulation, pe o se masini pellet mafolafola mate po o se mama mama pellet masini, o lona mataupu faavae galue o le faalagolago i luga o le fegalegaleai sootaga i le va o le rollershell mamafa ma le limu e puʻe le mea ma ulu atu i le nofoaga lelei, extrude i totonu. foliga, ona tipi lea i ni vaega o le umi e mana'omia e le lau tipi.

Pa'u lolomi atigi vili

O le atigi ta'avale fa'amalosi e masani lava ona aofia ai se fa'ailoga fa'apitoa, pa'u ta'avale, o se atigi fa'amalo fa'amalosi lima i fafo atu o le fa'amalo fa'amalosi, ma vaega e fa'aaoga e lagolago ma fa'asa'o ai le atigi fa'avili fa'amalosi.

O le taʻavale taʻavale faʻamalosi e faʻapipiʻi mea i totonu o le pu ma fau i lalo o le mamafa i totonu o le pu.Ina ia puipuia le taʻavale faʻamalosi mai le see ma faʻateleina le malosi faʻamalosi, e tatau ona i ai se malosi faʻamalosi i le va o le taʻavale mamafa ma mea.O le mea lea, o faiga e faʻateleina ai feteʻenaʻiga ma faʻaofuofu teteʻe e masani ona faia i luga o le pito i luga o le taʻavale mamafa.Pe a faʻamautu le faʻatulagaina o le taʻavale faʻamalosi ma le limu, o le fausaga faʻavae ma le lapopoa o le pito i fafo o le taʻavale faʻamalosi e iai se aafiaga taua i le lelei o le granulation ma le tulaga lelei.

Fa'atulagaga i luga ole atigi ta'avale mamafa

E tolu ituaiga masani o luga o lo'o i ai i luga ole lomitusi fa'atosina: luga fa'avili fa'a'ala'au, luga fa'avili fa'alava ma fa'amaufa'ailoga, ma luga ole fa'amea fa'ameli.

O lo'o lelei le ta'avale o lo'o ta'avale le ta'avale toothed groove type ma e fa'aaoga lautele i falefa'ato'aga lafumanu ma moa.Ae ui i lea, ona o le faʻafefe o meaʻai i totonu o le toothed groove, o le ofuina o le taʻavale mamafa ma le mama mama e le tutusa lelei, ma o le ofuina i pito uma e lua o le taʻavale faʻamalosi ma le mama mama e sili atu ona ogaoga.

O le ta'avale ta'avale fa'alava nifo fa'atasi ma le fa'amaufa'ailoga pito e talafeagai lelei mo le gaosiga o mea vai.O mea vai e sili atu ona fa'ase'e i le taimi e fa'aoso ai.Ona o le faʻamaufaʻailoga pito i itu uma e lua o le tootoo nifo, e le faigofie ona faʻafefe i itu uma e lua i le taimi o le fafaga fafaga, e mafua ai le tufatufaina atu o meaʻai.O le ofuina o le taʻavale faʻamalosi ma le mama mama e sili atu foʻi le toniga, e mafua ai ona sili atu le umi o pellets gaosia.

O le lelei o le honeycomb roller o le ofuina o le mama mama e toniga, ma o le umi o mea na gaosia e tutusa lelei foi.Ae ui i lea, o le faʻatinoga o le coil e le lelei, lea e aʻafia ai le gaosiga o le granulator ma e le masani ai e pei o le faʻaogaina o le ituaiga slot i le gaosiga moni.

O lo'o ta'ua i lalo se aotelega o ituaiga 10 e 10 masini fa'ato'a fa'avili fa'amalosi mo le pa'u mama mama a le Baoshell, ma o le 3 mulimuli e mautinoa lava e te le'i va'aia!

NO.10 Ituaiga Groove

atigi ta'avale ituaiga toga

NO.9 Ituaiga togo tapuni

I'uga tapuni ituaiga ta'avale

NO.8 Ituaiga fa'ameli

atigi vili ituaiga atigi meli

NO.7 foliga taimane

atigi vili taimane foliga

NO.6 Toga fa'asaga

atigi ta'avale fa'ata'oto

NO.5 Groove+meli

atigi fa'amea fa'ameli

NO.4 Tapuni toga+meli

Tapuni tapuni atigi pilili pilili

NO.3 Fa'ata'i fa'a'au'au + faga meli

atigi vili fa'ameli fa'ata'oto

NO.2 galugalu ivi i'a

I'a ponaivi galuga'e atigi vili

NO.1 galugalu foliga

atigi ta'avale fa'a-arc

FA'ATA'ITA'IGA FA'AVAE: TUNGSTEN CARBIDE COLLER SELL

tungsten cabide Rollar atigi

Le auala togafitiga mo le se'e o le ta'avale mamafa o le masini fasimea
 
Ona o le faigata o le siosiomaga galue, maualuga le galue malosi, ma le saoasaoa o le ofuina o le paʻu o le paʻu, o le taʻavale o se vaega vaivai o le masini ma e manaʻomia ona suia i taimi uma.O fa'atinoga o gaosiga ua fa'aalia e tusa lava pe suia uiga o mea gaosi po'o isi tulaga e suia i le taimi o le gaosiga, e mafai ona tupu le fa'alavelave o le pa'u o le ta'avale mamafa o le masini masini.Afai o lo'o se'e le ta'avale mamafa i le fa'agasologa o le fa'apalapala, fa'amolemole aua le popole.Mo faʻamatalaga faʻapitoa, faʻamolemole vaʻai i metotia nei:
 
Mafua'aga 1: Le lelei le fa'apipi'iina o le fa'apipi'i o lo'o fa'apipi'iina
Fofo:
Siaki pe talafeagai le faʻapipiʻiina o paʻu taʻavale taʻavale e aloese ai mai le faʻalavelaveina o le atigi taʻavale i le tasi itu.
 
Mafuaaga 2: O le gutu logo o le mama mama ua eleele mafolafola, ma mafua ai ona le 'ai mea a le limu.
Fofo:
Siaki le ofuina o pipii, uili felauaiga, ma mama faʻapipiʻi o le granulator.
Fetuunai le concentricity o le faʻapipiʻiina mama mama, ma se mea sese e le sili atu i le 0.3mm.
O le va i le va o taʻavale faʻamalosi e tatau ona fetuunaʻi i: o le afa o le galuega o loʻo galue i luga o le taʻavale o loʻo galue ma le limu, ma o le vaʻa fetuutuunai uili ma loka loka e tatau foi ona faʻamautinoa e lelei galuega.
A pa'u le ta'avale mamafa, aua ne'i fa'agaogaoina le masini mo se taimi umi ma fa'atali se'i fa'ate'a e ia lava mea.
O le fua fa'atatau o le fa'aogaina o le mama mama e maualuga tele, lea e mafua ai le maualuga o le fa'asa'oina o meafaitino ma o se tasi lea o mafua'aga o le pa'u o le ta'avale mamafa.
O le masini pellet e le tatau ona fa'ataga e fa'aoga e aunoa ma le fafagaina o mea.
 
Mafua'aga 3: O lo'o pipii le fa'avili fa'amalosi
Fofo:
Suia le pa'u ta'avale mamafa.
 
Mafua'aga 4: E le lapotopoto le atigi ta'avale mamafa
Fofo:
Le lelei o le atigi taʻavale e le faʻamaonia, sui pe toe faʻaleleia le atigi taʻavale.
A pa'u le ta'avale mamafa, e tatau ona taofi i se taimi talafeagai e aloese ai mai le fa'aumiumi o le fa'a'ole'ole fa'aletonu o le ta'avale mamafa.
 
Mafua'aga 5: Pi'u po'o le fa'atalatalaina o le fa'avili fa'amalo
Fofo:
Su'i pe fa'amau le fa'avili, ma siaki le tulaga o le ta'avale fa'apipi'i pe a sui le limu mama ma le ta'avale fa'amalosi.
 
Mafua'aga 6: O le mea faigaluega o le ta'avale mamafa e matua le fetaui lelei ma le mea faigaluega o le mama mama (fa'asaga pito)
Fofo:
Siaki pe ua le lelei le fa'apipi'iina o le ta'avale oomi ma toe sui.
Siaki pe ua fa'aletonu le au fa'a'ese'ese o le ta'avale mamafa.
Siaki po'o fa'alava i luga o fa'aa'au po'o fa'amau o le masini.
 
Mafua'aga 7: Ole kilia ole spindle ole granulator e telē tele
Fofo:
Siaki le kilia faʻamalosi o le granulator.
 
Mafuaaga 8: Ole fua ole tu'i ole mama mama e maualalo (itiiti ifo i le 98%)
Fofo:
Fa'aaoga se fana vili e vili ai i totonu o le pu, pe fa'avela ile suauu, olo a'o le'i fafaga.
 
Mafua'aga 9: O mea mata'utia e mata'utia tele ma e maualuga le susu
Fofo:
Faʻalogo lelei i le faʻatumauina o le susu e tusa ma le 15%.Afai e maualuga tele le susu o mea mata, o le ai ai le poloka poloka ma se'e pe a uma ona ulufale mea mata i totonu o le mama mama.Ole fa'atonutonuina ole susu ole meafaitino ile va ole 13-20%.
 
Mafua'aga 10: Fa'aliga fou fafaga vave tele
Fofo:
Fetuuna'i le saoasaoa ina ia mautinoa o loʻo lava le malosi o le taʻavale faʻamalosi, puipuia le paʻu o le taʻavale mai le paʻu, ma siaki vave le ofuina o le mama mama ma le taʻavale mamafa.


Taimi meli: Mati-25-2024